Basisschool De Veenvogel

Ouderraad

'Ouderraadvereniging De Veenvogel' bestaat op dit moment uit een gezellige groep van negen mensen die zich met elkaar vol enthousiasme inzetten om leuke "extra" activiteiten te helpen organiseren op basisschool De Veenvogel. 

In overleg met school en vaak samen met een paar teamleden maken wij van diverse gelegenheden een feestje. Te denken valt aan het schoolreisje, de decembermaand met al zijn gezelligheid, in het voorjaar een project, Koningsdag, Meester- en Juffendag en tussendoor helpen we waar nodig. 
Hiervoor betaalt u als ouder 1x per jaar een ouderbijdrage. Deze is vrijwillig gesteld door de overheid, maar zonder uw bijdrage kunnen wij deze leuke activiteiten niet blijven doen.

We vergaderen ongeveer 6x per jaar; avonden die volgens een agenda verlopen maar die ook vooral heel gezellig zijn. Wij vinden het belangrijk dat we de kinderen een fantastisch jaar bezorgen, maar wij als ouders vinden het ook erg leuk om dit met elkaar te organiseren en daar met veel andere hulpouders verbondenheid in te vinden.
Om samen het beste voor onze kinderen te realiseren.
 

2022 Basisschool De Veenvogel

Powered by BasisOnline